#28. Ultraprosessert mat, fordøyelse og helse. Med ernæringsbiolog Marit Kolby

 

I dag snakker vi om ultraprosessert mat! Dette er et spennende og viktig tema, som det heldigvis har begynt å bli mer fokus på. Med oss som gjest i dag har jeg ernæringsbiolog Marit Kolby Zinöcker som også har gjestet tidligere episoder. Vi har prøvd å svare på de fleste spørsmål vi fikk fra lytterne våre forrige gang vi snakket om dette temaet og har også gått inn på følgende:

✦ Hva er ultraprosessert mat?

✦ Hva er forskjellen på ultraprosessert mat og prosessert mat?

✦ Hvordan påvirker ultraprosessert mat fordøyelsen vår?

✦ Er alle tilsetningsstoffer trygge, eller er det noen det ser ut til at vi bør unngå?

✦ Sist, men ikke minst går vi inn på Marits beste tips for en sunn og enkel hverdag.

 

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.