Episode 159. Trening, ernæring, mitokondrier og raske bein. Med Ida Bergsløkken.
Takk til ukens sponsor Nextory som gjøre det mulig for meg å drive med podcast. For å registrere seg, klikk på linken nextory.no/livet og du vil da få 45 dager med gratis lytting av bøker i sommerferien. God lytt!
Ida Bergsløkken har en bakgrunn som sivilingeniør, tatt en post graduate diploma i prestasjonsernæring og fordypet seg i ernæringsgenetikk, ulike avanserte ernæringstester og metabolsk fleksibilitet. I 2015 startet hun smart mat|raske bein og har jobbet for det Norske Skiskytterlandslaget og det Britiske skilandslaget. Hun jobber nå som performance chef for proffsykkellaget EF Education EasyPost og brenner for å dele kunnskap om persontilpasset ernæring.
I ukens episode dykker vi ned i temaet trening og ernæring, og går blant annet inn på:
- Myter innen trening og ernæring
- Mat for mosjonister
- Mat for prestasjon
- Mat før, under eller etter trening?
- Ulik mat til ulike behov
- Mitokondrier
- Persontilpasset ernæring
- Cellehelse
- Blodsukker
- Energi
For mer fra Ida Bergsløkken: smartmatraskebein.no/
https://www.instagram.com/idabergslokken/
Ønsker deg en nydelig uke!
Annette
Følg meg gjerne på:
Instagram.com/dr.annettedragland
Facebook.com/drannettedragland
https://youtube.com/@drannette
Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.