Episode 34. Hva skal vi spise? Med ernæringsbiolog Marit Kolby.

mat og mikrobiom

 

 

Hva i all verden skal vi spise for å ha god helse? Og hvordan skal vi få hverdagen til å gå rundt om vi skal drive å lage mat fra bunnen av? Dette snakker jeg med ernæringsbiolog Marit Kolby om i dagens episode, hvor hun gir sine beste råd og tips for å spise sunt og godt, enkelt og kjapt!

Vi går inn på følgende:

  • Hva skal vi spise for god helse?
  • Hva mener Marit med at vi liker det vi spiser mer enn vi spiser det vi liker?
  • Enkle, konkrete tips til hva man kan spise til hvert måltid- frokost, lunsj, middag og kvelds!
  • Hvorfor man ikke skal varme mat i plastbeholdere.
  • Hvorfor er brød så viktig, og hvordan kan man gjøre brød sunt? 
  • Marit avliver myter om ris og pasta.
  • Hvorfor vi ikke skal ha matskam. Marits gode tips i hverdagen!

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

Episode 142. Shut down, mønstre fra fortiden og det å følge verdien...

Episode 141. Navigating Menopause with Dr. Louise Newson.

Episode 140. Stoffskifte, autoimmun lidelse, ernæring og helheten. ...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

→ Abonner på bonusepisoder med Spotify

→ Abonner på bonusepisoder med Apple