Episode. 9 Hvordan leve et liv i balanse? Med lege Lene Tennebeck

 

 

Føler du at tiden ikke strekker til? I så fall er du ikke alene. Ifølge Harvard Business Review opplever fire av fem voksne at de har for mye å gjøre og at tiden ikke strekker til. De opplever mindre glede, de ler sjeldnere, de har dårligere helse, er mindre produktive og blir oftere skilt. I en studie ga opplevelsen av mangel på tid sterkere negativ effekt på lykke, enn arbeidsledighet. Opplevelsen av knapphet på tid kan med andre ord gi oss dårligere livskvalitet, og det er jo ikke noe vi ønsker.

I ukens episode har lege Ida Tennebeck intervjuet lege Lene Tennebeck, som er spesialist i arbeidsmedisin, til å fortelle om hva forskningen sier om sammenhengen mellom arbeidsrelatert stress og helse.

Hvordan kan vi unngå tidspresset som forhindrer oss fra å leve gode liv? Hvordan kan vi forebygge eller unngå stress i livene våre, både på jobb og i fritiden? Og hvordan leve et liv i balanse? Dette går vi nærmere inn på i dagens episode.

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

 

Episode 111. Virushijacking, herpes, reiser til mars, rabies og lit...

Episode 110. Isbading, kalddusj, sauna, hormetisk stress og bedre h...

Episode 109. Fra 2 til 6 i matte. En episode om uro, press og nærhe...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

Støtt Leger om livet-podcasten og motta bonusepisoder