Episode 96. Hvordan holde roen, utfordringer, mental helse og takknemlighet? Med lege Tori Husum og Solveig Busk Halvorsen.

Dagens episode er sterk og givende. Jeg har tatt en god prat med Lege Tori Husum og HR leder Solveig Busk Halvorsen, som begge har vært ute på svært krevende oppdrag under Leger Uten Grenser. Tori har nylig kommet fra et oppdrag i Mosul, Irak. Hvordan klarer hun å roe nervene under til tider svært vanskelige situasjoner? Hva har de lært ute i feltet? Hvordan påvirker disse erfaringene livet i Norge? Hva skal til for å kunne jobbe i en slik organisasjon? Og hva gjør de for å styrke sin mentale helse i det hele?

Dagens episode er gjort i samarbeid med Leger Uten Grenser, som er en nøytral, uavhengig og upartisk medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. De hjelper dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor.

Leger uten grenser

 

Annette

 

Få bonusepisoder og støtt podcasten på Apple podcast eller annettedragland.no.

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på nettsiden er ikke ment å utgjøre eller erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.

Episode 99. Hvordan få et godt parforhold og bedre helse! Med lege ...

Episode 98. Stress, mestring, press, indre uro og nervesystemet. Me...

Episode 97. Fokus, tankegang, mentale verktøy og hvordan endre live...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

Støtt Leger om livet-podcasten og motta bonusepisoder