Episode 1. Leger om Livet Intro

 

 

En åpen og ærlig podcast drevet av lege Annette Dragland som ønsker å gjøre hverdagen enklere og bedre for deg, hvor enn du er i livet ditt.

Vi tar for oss nye temaer hver uke, og snakker om utfordringer vi alle kan kjenne oss igjen i. Hvordan kan vi leve et så godt liv som mulig til tross for de ulike utfordringene vi møter i livet? Og hva skal til for å bli friskere, få mer energi og ha det bra med seg selv?

Dette er spørsmål jeg selv har stilt meg. Jeg har derfor tatt et dypdykk i litteraturen, søkt nært og fjernt og intervjuet dyktige fagfolk på sitt felt. Det har vært en svært spennende reise med mange interessante og overraskende svar. Og denne kunnskapen ønsker jeg å gjøre lett tilgjengelig for alle. Små endringer kan gi store effekter, og jeg håper du finner tips og råd som passer i ditt liv.

Alt godt,
Annette

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

Episode 111. Virushijacking, herpes, reiser til mars, rabies og lit...

Episode 110. Isbading, kalddusj, sauna, hormetisk stress og bedre h...

Episode 109. Fra 2 til 6 i matte. En episode om uro, press og nærhe...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

Støtt Leger om livet-podcasten og motta bonusepisoder