Episode 119. Håp, resiliens, flyktningkrise, barn og drømmer. Med barnepsykolog Katrin Glatz Brubakk. I samarbeid med Leger Uten Grenser.

I denne episoden gjester barnepsykolog Katrin Glatz Brubakk. Hun har spesialisering innen traumer, jobber som universitetslektor ved NTNU og er en erfaren feltarbeider for Leger Uten Grenser. Denne episoden er laget i samarbeid med Leger Uten Grenser.

 

I dag skal vi snakke om Moria og hvordan det er å være helsearbeider på et sted hvor mennesker har så store utfordringer som de har i Moria-leiren. Men vi skal også snakke om håp og resiliens, og hvordan vi kan hjelpe barna våre og oss selv bygge motstandsdyktighet i en verden som til tider kan være veldig vanskelig å leve i. 

 

For å få et gratis handlenett i posten fra Leger Uten Grenser med trykket «Er alle menneskeliv verdt å redde? Jeg er aldri i tvil» trykk på linken: http://legerutengrenser.no/legeromlivet

 

Ønsker deg en fin uke!

Alt godt,

Annette

 

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.

Episode 148. Tannhelse, munnflora, kjeveutvikling og inflammasjon. ...

Episode 147. Alkoholens virkning, tarmflora og andre effekter, hver...

Episode 146. Traumer, mindset, hva vi demper uro med og det å trene...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

→ Abonner på bonusepisoder med Spotify

→ Abonner på bonusepisoder med Apple