Episode 150. Hva skjedde med maten? Og hva gjør det med oss? Med Susann Stave, master i samfunnsernæring.

matindustrien ultraprosessert mat

Susann Stave har master i samfunnsernæring og er svært engasjert i hvordan maten påvirker oss og hvordan vi kan bli mer bevisst på aktørene som påvirker matvalgene vi tar. Hun har nå kommet ut med boken “Hva skjedde med maten?” en bok om matindustrien og hvordan maten vi spiser radikalt har endret seg de siste årene. 

 

I episoden snakker vi om ultraprosessert mat, matindustrien, matvalg, faktorer som påvirker oss og hvordan vi kan bli mer bevisst. 

 

For mer fra Susann Stave: https://www.instagram.com/susann.stave/

Bok: https://www.friskforlag.no/produkt/hva-skjedde-med-maten/

 

Ønsker deg en nydelig uke!

Annette

 

Følg meg gjerne på:

 

Instagram.com/dr.annettedragland

Facebook.com/drannettedragland

https://youtube.com/@drannette

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.

Episode 154. 4 faktorer til bedre fordøyelse, IBS, tarmflora og str...

Episode 153. Tarmhelse, mikrobiom, immunforsvar, og hvordan hjelpe ...

Episode 152. Å få det bra uten å måtte bli en bedre versjon av seg ...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

→ Abonner på bonusepisoder med Spotify

→ Abonner på bonusepisoder med Apple