Episode 33. Livet, hortulanen og digg mat! Med Hanne-Lene Dahlgren.

 

 

I denne episoden er jeg så heldig å ha Hanne-Lene Dahlgren som gjest! Hanne-lene er også kjent som forfatteren bak bøkene “En skikkelig digg kokebok 1+2”, kvinnen bak profilen @hannelenesvegetar, programlederen på matkanalen og stemmen bak podcasten “En skikkelig digg fremtid”. Denne kvinnen har mange baller i lufta og har i tillegg satt seg et mål- redusere Norges kjøttkonsum med 30% innen 2025.

Vi har alle forskjellige matpreferanser, men det er ingen tvil i at ved å velge mer grønt i hverdagen vil dette ha utallige helsefremmende effekter på oss! Og det som er så bra er at det også vil være bra for planeten vår! Vinn vinn!

Så i dag gir vi råd til hvordan man enkelt kan få i seg mer grønt i hverdagen, middager som Hanne-Lene elsker, om dyrevelferd, om matskam, hortulanen, og ja- om livet. :)

 

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

 

Episode 87. Pust, uro, trening, stresstoleranse og søvn. Med lege T...

Episode 86. Magefølelse, mål og mindset med Anja Hammerseng-Edin.

Episode 85. Lykkekilder, lykketyver og hvordan bli lykkeligere! Med...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

Støtt Leger om livet-podcasten og motta bonusepisoder