Episode 63. Janteloven, imposter syndrom og memento mori. Med lege Anders Christoffersen.

imposter syndrome janteloven livsfilosofi memento mori

 

Anders Kristoffersen er en lege med en unik bakgrunn. Han har jobbet som hjelpepleier, sykepleier og nå lege. Han har alltid funnet helsevesenet fascinerende, noe som har ledet ham på en lang og givende reise gjennom forskjellige aspekter av det. Han deler sin filosofi om livet og hvordan han har navigert gjennom sin karriere.

I denne episoden går vi blant annet inn på disse temaene:

Imposter Syndrome

Anders og Annette diskuterer et viktig tema - Imposter Syndrome. Dette er et fenomen der en person tviler på sine prestasjoner og har en vedvarende indre frykt for å bli avslørt som en "svindler". De deler sine egne erfaringer og gir innsikt i hvordan man kan håndtere dette.

Livsfilosofi

Anders deler sin livsfilosofi, som er sterkt påvirket av det latinske uttrykket "Memento Mori", som betyr "Husk at du skal dø". Han snakker om hvordan denne filosofien har formet hans perspektiv på livet og karrieren.

Reise og Eventyr

Anders og Annette deler også deres eventyrlystne sider, med historier om fjellklatring i Pamirfjellene og å ta flysertifikat. De diskuterer viktigheten av å gripe muligheter når de kommer og hvordan disse opplevelsene har beriket deres liv.

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på nettsiden er ikke ment å utgjøre eller erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.

Transkripsjon og etterarbeid til denne episodebeskrivelsen er gjort med Randi.ai.

Episode 147. Alkoholens virkning, tarmflora og andre effekter, hver...

Episode 146. Traumer, mindset, hva vi demper uro med og det å trene...

Episode 145. Målsetting, prokrastinering, habit stacking og vaner s...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

→ Abonner på bonusepisoder med Spotify

→ Abonner på bonusepisoder med Apple