Episode 81. Hormonsyklusen, syklusendringer, Covid-19, vaksinen, hormonbalanse og trening. Med gynekolog Guri Bårdstu Majak.

Dagens episode er om kvinnehelse, men vil være til god nytte for alle menn som bor med en kvinne, jobber med en kvinne, har en mor eller datter eller annen person i livet som menstruerer.

I dag går vi inn på hormonsyklusen vår. Hvordan fungerer egentlig hormonene til kvinner? Hvordan påvirker syklusen oss? Hva skjer egentlig under menstruasjon? Hvorfor har så mange fått uregelmessige blødninger etter både gjennomgått Covid infeksjon og etter Covid-vaksinen? Hvordan skal vi trene i syklusen? Og hva er Guris beste tips for å få hormonene mer i balanse?

Det og mer snakker vi om i dagens episode!

 

Om du har noen spørsmål eller tilbakemeldinger skriv gjerne til meg under episodeinfo på instagram.com/dr.annettedragland eller facebook.com/legeromlivet.

 

Ha en kjempe fin uke!

 

Alt godt,
Annette

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på nettsiden er ikke ment å utgjøre eller erstatte profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din eller annet kvalifisert helsepersonell hvis du har spørsmål angående en medisinsk tilstand.

Episode 154. 4 faktorer til bedre fordøyelse, IBS, tarmflora og str...

Episode 153. Tarmhelse, mikrobiom, immunforsvar, og hvordan hjelpe ...

Episode 152. Å få det bra uten å måtte bli en bedre versjon av seg ...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

→ Abonner på bonusepisoder med Spotify

→ Abonner på bonusepisoder med Apple