Episode 28. Ultraprosessert mat, fordøyelse og helse. Med ernæringsbiolog Marit Kolby

 

 

I dag snakker vi om ultraprosessert mat! Dette er et spennende og viktig tema, som det heldigvis har begynt å bli mer fokus på. Med oss som gjest i dag har jeg ernæringsbiolog Marit Kolby Zinöcker som også har gjestet tidligere episoder. Vi har prøvd å svare på de fleste spørsmål vi fikk fra lytterne våre forrige gang vi snakket om dette temaet og har også gått inn på følgende:

✦ Hva er ultraprosessert mat?

✦ Hva er forskjellen på ultraprosessert mat og prosessert mat?

✦ Hvordan påvirker ultraprosessert mat fordøyelsen vår?

✦ Er alle tilsetningsstoffer trygge, eller er det noen det ser ut til at vi bør unngå?

✦ Sist, men ikke minst går vi inn på Marits beste tips for en sunn og enkel hverdag.

 

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

 

Episode 154. 4 faktorer til bedre fordøyelse, IBS, tarmflora og str...

Episode 153. Tarmhelse, mikrobiom, immunforsvar, og hvordan hjelpe ...

Episode 152. Å få det bra uten å måtte bli en bedre versjon av seg ...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

→ Abonner på bonusepisoder med Spotify

→ Abonner på bonusepisoder med Apple