Episode 28. Ultraprosessert mat, fordøyelse og helse. Med ernæringsbiolog Marit Kolby

 

 

I dag snakker vi om ultraprosessert mat! Dette er et spennende og viktig tema, som det heldigvis har begynt å bli mer fokus på. Med oss som gjest i dag har jeg ernæringsbiolog Marit Kolby Zinöcker som også har gjestet tidligere episoder. Vi har prøvd å svare på de fleste spørsmål vi fikk fra lytterne våre forrige gang vi snakket om dette temaet og har også gått inn på følgende:

✦ Hva er ultraprosessert mat?

✦ Hva er forskjellen på ultraprosessert mat og prosessert mat?

✦ Hvordan påvirker ultraprosessert mat fordøyelsen vår?

✦ Er alle tilsetningsstoffer trygge, eller er det noen det ser ut til at vi bør unngå?

✦ Sist, men ikke minst går vi inn på Marits beste tips for en sunn og enkel hverdag.

 

 

Disclaimer: Innholdet i podcasten og på denne nettsiden er ikke ment å utgjøre eller være en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.

 

Episode 148. Tannhelse, munnflora, kjeveutvikling og inflammasjon. ...

Episode 147. Alkoholens virkning, tarmflora og andre effekter, hver...

Episode 146. Traumer, mindset, hva vi demper uro med og det å trene...

Hold deg oppdatert på epost!

Vi gir deg innhold og informasjon utover det som kommer frem i podcast-episodene.

Så du kan fortsette gjøre gode valg for deg selv og de du bryr deg om.

 

Trenger du enda litt mer Leger om livet i livet ditt?

Det er stort engasjement rundt mange av episodene mine, med mange spørsmål i etterkant. Jeg har derfor spilt inn bonusepisoder hvor jeg går mer i dybden på enkelte temaer med gjestene mine.

Om du ønsker å abonnere på disse kan du gjøre det her!

→ Abonner på bonusepisoder med Spotify

→ Abonner på bonusepisoder med Apple